Obvestilo o zasebnosti

1. KAJ POTREBUJEMO
Naša politika varovanja osebnih podatkov ureja uporabo in shranjevanje podatkov. Politiko varovanja osebnih podatkov si lahko ogledate na strani Obvestilo o zasebnosti. Biotopic d.o.o., Cvetlična ulica 9, 3000 Celje je upravljalec osebnih podatkov, ki jih posreduje (subjekt podatkov: vi, kupec, obiskovalec itd.). Zbiramo naslednje vrste osebnih podatkov:
• E-mail naslov;
• Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka;
• Podatke o plačilnih sredstvih, kot so podatki kreditnih ali plačilnih kartic, Paypal in ostali načini plačil;
• Kopije osebnih dokumentov, ki potrdijo točnost osebnih podatkov;
• Piškotke;
• Google Analytics in Yandex ter Cloudflare sledenje obiska;
• Povezave z osebnimi profili na socialnih skupinah.
Vsak osebni podatek po vrsti podatka pridobimo glede na nujnost in z ločenim soglasjem.

2. ZAKAJ JIH POTREBUJEMO
Vaše osebne podatke potrebujemo za naslednje storitve:
1. E-mail naslov za odgovarjanje na vaša e-mail sporočila ali sporočila, poslana preko kontaktnih obrazcev;
2. E-mail naslov za pošiljanje ponudb in e-novic;
3. Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za sprejemanje rezervacij, povpraševanj in pošiljanje ponudb ali v zvezi z izpolnitvijo drugih Vaših zahtev;
4. Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za nakup darilnih bonov, voucherjev ali storitev in predmetov v zvezi z našo ponudbo;
5. Podatke o plačilnih sredstvih in kopije osebnih dokumentov za izvedbo storitev;
6. E-mail naslov za avtomatiziran marketing (potrjevanje rezervacij, zahvale za prijave in podobno);
7. Piškotki za delovanje spletnih stran;
8. Komuniciranje preko socialnih skupin z osebnimi profili, ki potrdijo povezavo z nami;
9. Ime in Priimek, Naslov, E-naslov in Telefonska številka za občasne nagradne igre ali druge promocijske akcije z vašim predhodnim dovoljenjem;
10. Agregirane podatke iz Google Analytics ali Yandex Direct ter Cloudflare za sledenje obiska in interno analitiko, s katero bomo izboljševali vsebine.

3. KAJ POČNEMO Z OSEBNIMI PODATKI
Vaši osebni podatki so obdelani v Biotopic d.o.o., Cvetlična ulica 9, 3000 Celje, ki je locirana v Sloveniji. Gostovanje in shranjevanje podatkov poteka www.dr-tasic.com ki je locirana v državah Evropske unije (Nemčija).
Noben tretji ponudnik nima dostopa do vaših podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

4. KAKO DOLGO JIH HRANIMO
Na naši spletni strani uporabljamo trajne piškotke za povezave do socialnih storitev in ostalih “delitvenih” ponudnikov in piškotke, ki vam vedno znova pomagajo do vaših najbolj priljubljenih vsebin na naši spletni strani.

5. KAKŠNE SO VAŠE PRAVICE
Če mislite, da so osebni podatki, ki jih imamo o vas, napačni ali nepopolni, imate možnost, da pošljete zahtevo o pregledu teh podatkov, jih popravite ali jih izbrišete. Pišite nam e-naslov [email protected] ali pisno na Biotopic d.o.o., Cvetlična ulica 9, 3000 Celje. V primeru, da se želite pritožiti, kako smo obdelali vaše osebne podatke, se obrnite na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov oz. Kontaktna oseba za zaščito podatkov (DPC, Data Protection Contact) na e-naslov [email protected] ali pisno na Biotopic d.o.o., Cvetlična ulica 9, 3000 Celje.
Naš DPC bo nato preučil vašo pritožbo in vas obvestil o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem. S posebnim obrazcem, ki ga najdete na strani Obvestilo o zasebnosti lahko zahtevate dostop do politik in dokumentov, ki so povezani z zasebnostjo.

Celje, 20.11.2020, Ver. Dokumenta: 1.0